چهار عامل رشد شرکتها

ساخت وبلاگ

رشد 120 درصدی  شرکت های کوچک و متوسط (SME ) ها طی پنج سال گذشته در بازارهای توسعه یافته به هیچ وجه تصادفی نیست. 

امروز SMEها به عنوان پشتیبان اصلی اقتصادهای مدرن شناخته می شوند و حدود 90 درصد مشاغل در کشورهای عضو G20 و همچنین حدود 50 درصد اشتغال در سراسر جهان را ایجاد کرده اند.  

بر اساس اعلام سازمان تجارت جهانی، 55درصد GDP کشورهای توسعه یافته  و 35 درصد GDP اقتصادهای در حال توسعه و نوظهور مربوط به SME هاست. 

 چهار مشخصه که موفقیت  SME ها را در درازمدت تضمین می کند،  عبارتست از:

1️⃣جذب سرمایه انسانی مستعد و ایجاد موقعیت مناسب برای موفقیت آنها 

خوشبختانه SME ها در این زمینه انعطاف پذیری و سازگاری بیشتری نسبت به شرکت های بزرگ دارند. SMEها بسیار راحت تر می توانند با جذب نیروی انسانی متعهد و ماهر  و تنظیم فرصت های بهتر برای دیده شدن،  همچنین پیشبینی مسیرهایی برای سهامدار شدن  آنها در آینده ، انگیزه لازم برای بهبود کارایی نیروی انسانی را در سازمانهایشان ایجاد نمایند. در واقع این « ارتباط انسانی جدید » یک تفاوت مهم و رقابتی در SME ها است. 

2️⃣ایجاد چابکی در سازمان از طریق امکان مدیریت افقی(تخت)

شیوه ی مدیریت افقی در   SME ها بسیار کارامدتر از شیوه ی مدیریت عمودی به نظر می رسد. موفق‌ترین SME ها در حال حاضر با مدل همکاری افقی فعالیت می کنند در واقع این مدل ارتباط بهتری بین کارکنان و ماموریتشان ایجاد می کنند و در توسعه استعداد ها و آموزش متقابل اهمیت بسیار دارد. 

3️⃣استفاده از آخرین تکنولوژی های دیجیتال برای دریافت اطلاعات با کیفیت جهت پایش محیط کسب و کار 

شرکتهای کوچک و متوسط   ضمن توسعه همکاری خود با شرکت های بزرگ تولید دیتای با کیفیت مانند Google  و Alibaba و .. می توانند محیط کسب و کار و آینده صنعت را به درستی پیش بینی کرده و با برنامه ریزی مناسب موفقیت شرکت را در آینده تا حد قابل قبولی تضمین نمایند.  

4️⃣تبدیل شدن به بخش ثابتی از زنجیره ارزش ذینفعان از طریق تولید محصول رقابتی 

از آنجاییکه اغلب SME ها نام تجاری مستقل و معتبری ندارند و در برابر رقبای بزرگ و کوچک، بسیار آسیب پذیر هستند، تبدیل شدن به بخش ثابتی از زنجیره ارزش یک صنعت می تواند هویت مشخصی به آنها ببخشد و حذف آنها را از بازار به راحتی ممکن نسازد.  

⚠️لازم به ذکر است  رعایت این چهار عامل ، به تنهایی ضامن بقا و موفقیت یک SME نیست. SME ها غالبا با موانعی از سوی شرکت های بزرگ و قوی مواجه هستند. دولت ها می توانند از طریق تسهیل و وضع قوانین و مقررات شفاف، نقش تعیین کننده ای در ایجاد فضای رقابت عادلانه و اخلاقی ایفا کنند. 
 

لورنج معتقد است هر برنامه ریزی استراتژیک باید به چهار پرسش اساسی پاسخ دهد :

۱- به کجا می رویم؟ (فلسفه وجودی)

۲- چگونه می خواهیم به مقصد برسیم؟ (استراتژی)

۳- امکانات ما برای اقدام چه چیزهایی هستند؟ (بودجه)

۴- چطور بدانیم که در مسیر درستی در حال حرکت هستیم؟ (کنترل)

برای کسب ثروت و داشتن یک شغل...
ما را در سایت برای کسب ثروت و داشتن یک شغل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbahrampishgir9 بازدید : 201 تاريخ : سه شنبه 5 فروردين 1399 ساعت: 6:14